Εισέρχεται και στην κρουαζιέρα η «The Ritz-Carlton»

Εισέρχεται και στην κρουαζιέρα η «The Ritz-Carlton»

144
Εισέρχεται και στην κρουαζιέρα η «The Ritz-Carlton»

H παγκόσμια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων «The Ritz- Carlton» ανακοίνωσε ότι πρόκειται να μπει σύντομα στην αγορά της κρουαζιέρας και του yachting με την ανάπτυξη μιας υπερπολυτελούς γραμμής κρουαζιέρας.

Τα τρία πρώτα yachts της εταιρείας με δυνατότητα, το κάθε ένα, για φιλοξενία 300 επιβατών σε 150 πολυτελέστατες καμπίνες, αναμένεται να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Ο κ. Herve Humler, Πρόεδρος και Chief Operating Officer του «The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C.», ανέφερε ότι «τα πλοία αυτά θα συνδυάζουν κρουαζιέρα και yachting, που θα οδηγήσει σε ένα νέο τύπο ταξιδιού πολυτελείας για όσους επιβάτες αναζητούν να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα σε ένα άνετο και κομψό χώρο, όπου θα προσφέρεται ένα υψηλό επίπεδο εξατομικευμένων υπηρεσιών».

Τα κρουαζιερόπλοια- yachts θα εκτελούν δρομολόγια, μεταξύ άλλων, στη Μεσόγειο, στη Βόρεια Ευρώπη, στην Καραϊβική και στη Λατινική Αμερική και η διάρκεια των ταξιδιών θα κυμαίνεται από 7 έως και 10 ημέρες.

Φωτό: ritzcarlton.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.