Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση κρουαζιερόπλοιου της Holland America

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση κρουαζιερόπλοιου της Holland America

142
Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση κρουαζιερόπλοιου της Holland America

Η «Holland America Line» (HAL), θυγατρική της Carnival Corporation, ανακαίνισε πρόσφατα το κρουαζιερόπλοιο «Westerdam», προσθέτοντας νέες καμπίνες και βεράντες στον εσωτερικό χώρο του πλοίου και αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεταφορική ικανότητα του σε 1.964 επιβάτες.

Επιπλέον προστέθηκαν νέες εγκαταστάσεις και αναβαθμίστηκαν δημόσιοι χώροι αναψυχής με απώτερο στόχο την παροχή ανέσεων στους επιβάτες του πλοίου. Μέρος της ανακαίνισης του κρουαζιερόπλοιου ήταν επίσης η εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων, όπως το «Explorations Central» και το «Rijksmuseum at Sea», τα οποία για πρώτη φορά εντάσσονται σε πλοίο της HAL.

Μέσα από τα προγράμματα αυτά οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου μπορούν να ενημερωθούν και να έρθουν εικονικά σε επαφή με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς προορισμούς, καθώς και να παρακολουθήσουν αντίγραφα διάσημων αριστουργημάτων από το Κρατικό Μουσείο της Ολλανδίας που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, τα οποία θα εκτίθενται σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο πλοίο.

Ο κ. Orlando Ashford, Πρόεδρος της HAL, σχολίασε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε μια εποχή μετασχηματισμών και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση του υπάρχοντος στόλου της.

Φωτό: hollandamerica.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.