Εν αναμονή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Εν αναμονή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

484
Εν αναμονή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Η Royal Caribbean, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο, ναυπηγεί το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κρουαζιερόπλοιο παγκοσμίως. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «Symphony of the Seas», χωρητικότητας 230.000 GT, το οποίο θα διαθέτει 28 περισσότερες καμπίνες από το αδελφό του πλοίο «Harmony of the Seas».

Με ανακοίνωση της Royal Caribbean έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε στα γαλλικά ναυπηγεία STX France η εξωτερική κατασκευή του κρουαζιερόπλοιου και το επόμενο βήμα είναι να διαμορφωθεί ο εσωτερικός του χώρος.

Η ναυπήγηση του κρουαζιερόπλοιου αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2018, όταν και θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια αρχικά στη Μεσόγειο Θάλασσα προσεγγίζοντας λιμάνια της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας και στη συνέχεια στην θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής και της Δυτικής Καραϊβικής, έχοντας ως λιμάνι εκκίνησης το Μαϊάμι.

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο την ολοκλήρωση της εξωτερικής κατασκευής του κρουαζιερόπλοιου «Symphony of the Seas», πατώντας εδώ.

Φωτό: royalcaribbean.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.