Αυξημένα έσοδα και νέες υπηρεσίες για την OOCL

Αυξημένα έσοδα και νέες υπηρεσίες για την OOCL

98
Αυξημένα έσοδα και νέες υπηρεσίες για την OOCL

Η OOCL (Orient Overseas Container Line) ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσθέσει δύο δρομολόγια στα ήδη υπάρχοντα, τα οποία θα ενισχύσουν περαιτέρω το ενδοασιατικό εμπόριο. Οι δύο νέες γραμμές της εταιρείας ονομάζονται «Indonesia Thailand Straits Service» (ITS) και «Vietnam Johor Straits Service» (VJS).

Η υπηρεσία ITS, είναι σε λειτουργία από τις αρχές του Μαΐου και συνδέει την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία. Η υπηρεσία VJS, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου, θα εξυπηρετεί το Βόρειο Βιετνάμ, την Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία.

Η OOCL προσπαθεί να ενισχύσει την θέση της σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία πρόσφατα παρέλαβε από τα ναυπηγεία Samsung Heavy Industries το «OOCL Hong Kong», το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο.

Επιπλέον η εταιρεία, με βάση τα τελευταία οικονομικά στοιχεία που εξέδωσε, καταγράφει αύξηση των εσόδων της κατά 6,4% σε $1,185 δις για το πρώτο τρίμηνο του 2017, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους. Επιπλέον ο συνολικός όγκος των μεταφερόμενων φορτίων της εταιρείας για την ίδια περίοδο αυξήθηκε κατά 7%, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Φωτό: oocl.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.