Νέα γραφεία στο Μεξικό ανοίγει η Bernhard Schulte

Νέα γραφεία στο Μεξικό ανοίγει η Bernhard Schulte

265
Νέα γραφεία στο Μεξικό ανοίγει η Bernhard Schulte

H Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), διαχειρίστρια εταιρεία 600 πλοίων παγκοσμίως με πάνω από 130 χρόνια εμπειρία στον χώρο, αποφάσισε να ανοίξει ένα «Ship Management Centre» και ένα «Crew Service Centre» στο Μεξικό, με στόχο να ενισχύσει την παρουσία της στην Λατινική Αμερική. Το ένα κέντρο θα βρίσκεται στην Πόλη του Μεξικού και το άλλο στην πόλη Ciudad del Carmen, αντίστοιχα, με το πρώτο να διαχειρίζεται οικονομικά και διαχειριστικά ζητήματα που αφορούν υπάρχοντες και νέους πελάτες της εταιρείας, σε στενή συνεργασία με το δεύτερο κέντρο το οποίο θα επιβλέπει τις εργασίες και τις υπηρεσίες logistics των υπό διαχείριση πλοίων στις ακτές του Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού.

Τα δύο νέα κέντρα της BSM θα παρέχουν τεχνικές, εμπορικές και διαχειριστικές υπηρεσίες για μεξικάνικα πλοία που φέρουν σημαία τρίτων χωρών, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Μεξικανούς πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων, αλλά και ανάλογες υπηρεσίες στην ευρύτερη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Μέχρι στιγμής, η BSM στο Μεξικό διαχειρίζεται έξι πλοία, συμπεριλαμβανομένων δύο πλοίων τύπου offshore floatel που φιλοξενούν πάνω από 700 εργάτες που εργάζονται για διάφορους πελάτες στον Κόλπο του Μεξικού, τριών ρυμουλκών και ενός bulk carrier κατηγορίας panamax, το οποίο δραστηριοποιείται στη θαλάσσια περιοχή των ακτών του Ειρηνικού στο Μεξικό.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας έγιναν στην Πόλη του Μεξικού και στην πόλη Ciudad del Carmen, με τον CEO της BSM, κ. Ian Beveridge να κόβει την κορδέλα, παρουσία του κ. Arthur McWhinnie, Managing Director της BSM Κύπρου, του κ Matthias Mueller, Managing Director της Bernhard Schulte Offshore, του Capt. Ricardo E. Jimenez, Director and Operations Manager της BSM Μεξικού, του κ. Javier Garcia-Urtiaga, Sales Representative της BSM Mexico, καθώς και τοπικών αρχών, εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και πελατών της BSM Μεξικού.

Ο Capt. Aschmann ανέφερε ότι «η BSM αναγνώρισε την σημασία του Μεξικού ως ένα από τα ταχέως αναπτυσσόμενα ναυτιλιακά κέντρα της Λατινικής Αμερικής», ενώ ο Capt. Jimenez προσέθεσε ότι «η BSM θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση της στην Λατινική Αμερική μέσω του έμπειρου εργατικού δυναμικού που διαθέτει».

Inauguración México

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.