Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Costamare

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Costamare

198
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Costamare

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Costamare μέσω έκδοσης νέων κοινών μετοχών της εταιρείας, από την οποία σκοπεύει να αντλήσει περίπου $95,85 εκατ., προκειμένου να καλύψει κεφαλαιακές ανάγκες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η απόκτηση νέων πλοίων αλλά και τρέχουσες εταιρικές ανάγκες για αναχρηματοδοτήσεις υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα εκδώσει 13.500.000 νέες κοινές μετοχές με τιμή $7,10/μετοχή. Ήδη, μέλη της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, οι οποίοι κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας, έχουν συμφωνήσει να αποκτήσουν περί τα 10 εκατ. νέες μετοχές.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους επενδυτές να αποκτήσουν 2.025.000 επιπλέον μετοχές εντός 30 ημερών. Οι Morgan Stanley, Wells Fargo Securities, J.P. Morgan, Citigroup και Stifel λειτουργούν ως διοργανώτριες Τράπεζες της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, με τη δημόσια προσφορά να κλείνει στις 31 Μαΐου 2017.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.