Η Blohm+Voss συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των πολυτελών σούπερ γιοτ

Η Blohm+Voss συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των πολυτελών σούπερ γιοτ

463
Η Blohm+Voss συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των πολυτελών σούπερ γιοτ

H Blohm+Voss παρουσίασε τα σχέδιά της για ένα νέο σούπερ γιοτ, προτού το παρουσιάσει και επισήμως στο Monaco Yacht Show τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το νέο σούπερ γιοτ, του οποίου η ναυπήγηση έχει ήδη ξεκινήσει, θα έχει μήκος 80, πλάτος 12,8 και βύθισμα 3,7 μέτρα. Η χωρητικότητά του θα είναι 2.300 grt, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί 12 επιβάτες σε επτά καμπίνες, τους οποίους θα εξυπηρετεί ένα πλήρωμα 23 ατόμων, που θα διαμένει σε 13 καμπίνες.

Το νέο υπερπολυτελές γιοτ των γερμανικών ναυπηγείων Blohm+Voss, με ιστορία ναυπηγήσεων πολυτελών σκαφών που πάει πίσω στο 1877, το οποίο διαθέτει την κωδική ονομασία BV80, μεταξύ άλλων θα διαθέτει χώρο για τη λιμουζίνα του ιδιοκτήτη του μήκους έως και 10 μέτρων, θα διαθέτει ταχύπλοο σκάφος 8 μέτρων, καθώς και ανοιχτό μπαρ, που θα μετατρέπεται σε beach club, πισίνα, σπα, τζακούζι και jet skis.

To BV80 θα έχει αυτονομία για πλόες έως και 6.000 ναυτικά μίλια με μέση ταχύτητα τους 12 κόμβους, αν και η μέγιστη ταχύτητα που θα μπορεί να αναπτύξει θα αγγίζει τους 17 κόμβους.

Ο νέος ιδιοκτήτης του BV80, αφού καταβάλει ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσει το νέο πολυτελές γιοτ της Blohm+Voss, θα μπορεί να επιλέξει τους χρωματισμούς που επιθυμεί τόσο για τους εσωτερικούς χώρους του γιοτ όσο και για τις εξωτερικές του επιφάνειες.

Μπορείτε να δείτε το teaser της Blohm+Voss εδώ.

Φωτό: blohmvossyachts.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.