Ναυτιλιακές ειδήσεις από τα χρηματιστηριακά ταμπλό

Ναυτιλιακές ειδήσεις από τα χρηματιστηριακά ταμπλό

203
Ναυτιλιακές ειδήσεις από τα χρηματιστηριακά ταμπλό

Αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων για την Dryships

Η Dryships ανακοίνωσε ότι εξόφλησε πλήρως δανειακή της υποχρέωση ύψους  $15,2 εκατ. συμπεριλαμβανομένων των τόκων, με αποτέλεσμα την πλήρη ελάφρυνση της από κάθε δανειακή υποχρέωση για τα επόμενα 4 χρόνια, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γεώργιος Οικονόμου. Η τρέχουσα ρευστότητα της εταιρείας ανέρχεται σε $384 εκατ. (ή $6,52/μετοχή).

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Diana Shipping

Η Diana Shipping ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς νέων μετοχών της εταιρείας, από την οποία αντλήθηκαν $80,5 εκατ. με σκοπό την απόκτηση τριών πλοίων Kamsarmax. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, καθώς επίσης και στελέχη της Diana Shipping συμμετείχαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ποσά που έφτασαν τα $20 εκατ. περίπου.

Ναυάγιο συνεργασίας για Exmar-Vopak

Η βελγική Exmar και η ολλανδική Vopak ανακοίνωσαν τη διακοπή των συνομιλιών τους που είχαν αρχίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο για την απόκτηση από κοινού περιουσιακών στοιχείων FSRU.

Φωτό: dianashippinginc.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.