Πλοίο λόγω μηχανικής βλάβης προσκρούει με ταχύτητα σε λιμενοβραχίονα της Λας Πάλμας...

Πλοίο λόγω μηχανικής βλάβης προσκρούει με ταχύτητα σε λιμενοβραχίονα της Λας Πάλμας (βίντεο)

591
Πλοίο λόγω μηχανικής βλάβης προσκρούει με ταχύτητα σε λιμενοβραχίονα της Λας Πάλμας (βίντεο)

Το επιβατηγό πλοίο «Volcan de Tamasite» της εταιρείας «Naviera Armas», που μετέφερε 170 επιβάτες, προσέκρουσε με ταχύτητα στο λιμενοβραχίονα του λιμένα Puerta de la Luz (Λας Πάλμας) στο νησί Γκραν Κανάρια, των Κανάριων Νήσων, λόγω μηχανικής βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και καταγράφηκε από κάμερα ιδιώτη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο λιμένα.

Το πλοίο της «Naviera Armas», με προορισμό την Τενερίφη, υπέστη ηλεκτρική βλάβη λίγα λεπτά μετά τον απόπλου του και επιχείρησε να επιστρέψει στο λιμάνι, όμως, ο καπετάνιος ήταν αδύνατο να ελέγξει πλήρως την πορεία του. Αυτό δήλωσε ο Manolo Vidal, εκπρόσωπος της εταιρείας «Naviera Armas».

Δεκατρείς επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά στο περιστατικό. Μόνο πέντε εξ αυτών χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με την πρόσκρουση του πλοίου της εταιρείας «Naviera Armas» στο λιμενοβραχίονα του λιμένα Puerta de la Luz εδώ.

 

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ EPA/ANGEL MEDINA & YouTube/Sports Video

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.