Σημαντική επένδυση στην εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης πλοίων, Hanseaticsoft

Σημαντική επένδυση στην εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης πλοίων, Hanseaticsoft

222
Σημαντική επένδυση στην εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης πλοίων, Hanseaticsoft

Ο Lloyd’s Register, ένας κορυφαίος παγκοσμίως πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών μηχανικής και τεχνολογικής φύσεως, πραγματοποίησε μια σημαντική επένδυση στην εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης πλοίων Hanseaticsoft, η οποία εδρεύει στο Αμβούργο.
H Hanseaticsoft παρέχει σύγχρονες λύσεις λογισμικού διαχείρισης στόλου με σκοπό την βελτιστοποίηση των ροών εργασίας στις ναυτιλιακές εταιρείες, προσφέροντας νέες προοπτικές για τις διαδικασίες και αυξάνοντας την απόδοση των επιχειρήσεων. Το Cloud Fleet Manager είναι ένα ευέλικτο πακέτο λογισμικού το οποίο προσφέρει η Hanseaticsoft, που επιτρέπει τη διαχείριση και οργάνωση ολόκληρου του στόλου της εταιρείας που το χρησιμοποιεί, συμπεριλαμβανομένων και των επιθεωρήσεων, της διαχείρισης του πληρώματος, των αγορών και άλλων λειτουργιών.
Ο LR απέκτησε πρόσφατα και το χαρτοφυλάκιο λύσεων λογισμικού της SEASAFE, που ειδικεύεται στην διαχείριση δεδομένων φόρτωσης και ευστάθειας για πλοία και offshore κατασκευές. Επιπλέον, στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ο LR συνεργάζεται με την QinetiQ, λανσάροντας το πρόγραμμα Cyber Secure.
O κ.Nial McCollam, Chief Technology Officer του LR, δήλωσε: « Αυτός ο συνδυασμός του λογισμικού διαχείρισης πλοίων, της μοντελοποίησης των κινδύνων, και των λύσεων στον κυβερνοχώρο, υποστηριζόμενα από την αξία που προσδίδει η ανάλυση των Big Data, αποτελούν τα δομικά στοιχεία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0.) στο χώρο της θαλάσσιας και offshore βιομηχανίας.»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.