Η MSC Cruises αισιοδοξεί για αύξηση της επιβατικής κίνησης

Η MSC Cruises αισιοδοξεί για αύξηση της επιβατικής κίνησης

77
Η MSC Cruises αισιοδοξεί για αύξηση της επιβατικής κίνησης

Η MSC Cruises, με ηγετική θέση στη βιομηχανία της κρουαζιέρας, επιδιώκει την περαιτέρω αύξηση τόσο του στόλου των κρουαζιερόπλοιών της όσο και των επιβατών τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, αναμένει την παραλαβή τεσσάρων νέων πλοίων («Meraviglia», «Seaside», «Seaview» και «Bellissima») την περίοδο 2017-2019 και σχεδιάζει τη ναυπήγηση άλλων επτά την περίοδο 2020-2026.
Σε ό,τι αφορά την επιβατική κίνηση, το περασμένο έτος η εταιρεία είχε διακινήσει 1,8 εκατ. επιβάτες, με στόχο το 2026 ο αριθμός των επιβατών να αυξηθεί σε 5 εκατ. ετησίως. Σε μια προσπάθεια να παρέχει βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, η MSC Cruises εισέρχεται σε μια νέα ψηφιακή εποχή καινοτομίας με την εγκατάσταση ενός ψηφιακού προγράμματος, αξίας €20 εκ., στα νέα πλοία που πρόκειται να παραλάβει, ξεκινώντας από το κρουαζιερόπλοιο «MSC Meraviglia», το οποίο πρόκειται να παραδοθεί στην εταιρεία τον ερχόμενο Ιούνιο.
Οι επιβάτες, μέσω του νέου προγράμματος που πρόκειται να υιοθετήσει η εταιρεία στα πλοία της, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή «MSC for Me», μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται μέσω του smartphone ή του tablet με διάφορες υπηρεσίες εν πλω και στην στεριά, όπως: εικονική περιήγηση στο πλοίο, επιτήρηση μικρών παιδιών, κρατήσεις δωματίων, εστιατορίων, θέσεων σε shows κ.ά.

Δείτε σε βίντεο την κατασκευή του κρουαζιερόπλοιου «Meraviglia».

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.