Ένα νέο superyacht ιδανικό για πλόες εξερεύνησης (φωτογραφίες)

Ένα νέο superyacht ιδανικό για πλόες εξερεύνησης (φωτογραφίες)

130
Ένα νέο superyacht ιδανικό για πλόες εξερεύνησης (φωτογραφίες)

Ένα επιβλητικό σούπερ γιοτ μήκους 90 μέτρων, ιδανικό για ταξίδια εξευρεύνησης, παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τα σχεδιαστικά γραφεία Gill Schmid Design και Tim Dempers Studio.
Στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα σούπερ γιοτ για ιδιοκτήτες που αναζητούν την περιπέτεια στην ζωή τους και βεβαίως στα θαλασσινά τους ταξίδια. Το νέο γιοτ, που φέρει την ονομασία «Taboo», έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί απόλυτα ασφαλείς πλόες σε όλες τις θάλασσες του κόσμου, ακόμα και στις πλέον απομακρισμένες και απαιτητικές, όπως σε Αρκτική και Ανταρκτική.
Το «Taboo» θα διαθέτει όλες τις ανέσεις, που θα επιθυμούσε και ο πλέον απαιτητικός λάτρης της θάλασσας και των κρουαζιέρων: γυμναστήριο, σπα, εσωτερικές πισίνες, ενυδρεία, εστιατόρια, εσωτερικά κι εξωτερικά μπαρ, πολυτελείς καμπίνες και σουίτες, αίθουσες δεξιώσεων. Ενώ θα διαθέτει από ελικοδρόμιο και μικρά υποβρύχια έως και αερόστατα, που θα καλύπτουν όλα τα γούστα των επιβατών του. Έχει προβλεφθεί η δυνατότητα ακόμα και για απονήωση-προσνήωση ενός μικρού αεροσκάφους.
Αυτό που μένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο απαιτητικός πελάτης που θα πληρώσει μερικές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τη ναυπήγηση αυτού του εντυπωσιακού explorer superyacht.
1

2

3

Φωτό: YouTube/Taboo Superyacht

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.