Μετεξελίσσονται οι μεταφορικοί άξονες της Κίνας, με τις ευλογίες του Πεκίνου

Μετεξελίσσονται οι μεταφορικοί άξονες της Κίνας, με τις ευλογίες του Πεκίνου

82
Μετεξελίσσονται οι μεταφορικοί άξονες της Κίνας, με τις ευλογίες του Πεκίνου

Tα πρόσφατα στοιχεία του Πεκίνου σχετικά με το εύρος των επενδύσεων σε υποδομές μεταφορών εντός της Κίνας σημείωσε μεγάλη ανάπτυξη κατά τους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους.
Τα στοιχεία αυτά αντικατοπτρίζουν τις συνολικές προσπάθειες της κυβέρνησης στο πλαίσιο των πολιτικών για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος μεταφορών.
Οι επενδύσεις σε έργα υποδομής μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των οδικών δικτύων και των παραποτάμιων μεταφορών, χωρίς όμως τις επενδύσεις σε σιδηροδρομικά έργα, ξεπερνά τα 25,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, σημειώνοντας αύξηση κατά 33,% σε σχέση με το 2016, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών της Κίνας.
Ο συνδυασμένος όγκος των επενδύσεων κατά τους δύο πρώτους μήνες αντιπροσωπεύει περίπου το 9,6 %του συνολικού προγραμματισμού των επενδύσεων για το σύνολο του έτους.
Η Κίνα θα δαπανήσει περίπου 2,6 δισεκατομμύρια γιουάν για έργα υποδομής μεταφορών για το 2017, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο. Αυτό θα περιλαμβάνει 800 δισεκατομμύρια γιουάν για τους σιδηροδρόμους, 1,65 τρισεκατομμύρια γιουάν για τους οδικούς άξονες και 150 δισεκατομμύρια γιουάν για τις πλωτές μεταφορές.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.