Ο όμιλος Grimaldi στοχεύει σε αύξηση της επιβατικής κίνησης

Ο όμιλος Grimaldi στοχεύει σε αύξηση της επιβατικής κίνησης

157
Ο όμιλος Grimaldi στοχεύει σε αύξηση της επιβατικής κίνησης

Το περασμένο έτος έκλεισε με αύξηση 25% στην διακίνηση επιβατών για τον όμιλο Grimaldi σε σχέση με το 2015. Εκτιμάται ότι οι επιβάτες που ταξίδεψαν το 2016 με τις εταιρείες του ομίλου, Grimaldi Lines, Minoan Lines και Finnlines ήταν πάνω από 3 εκατ.
Θετικά ήταν επίσης και τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Grimaldi για το 2016, αφού καταγράφηκαν έσοδα €3 δις.
Σύμφωνα με την Passenger Department Manager του ομίλου, κα. Francesca Marino, το περασμένο έτος χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική παρουσία του ομίλου στη Σαρδηνία και τη Σικελία. Επιπλέον η κα Marino προσέθεσε ότι στόχος για το 2017 είναι η αύξηση της επιβατικής κίνησης σε επίπεδο ομίλου τουλάχιστον κατά 20%.
Ο όμιλος Grimaldi επιθυμεί να ενισχύσει την θέση των θυγατρικών που κατέχει σε Σαρδηνία, Σικελία, Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο και Φινλανδία. Για την ενίσχυσή του στις αγορές αυτές ο όμιλος στοχεύει σε εφαρμογή διαφορετικών τιμολογιακών πολιτικών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε αγοράς. Μεγάλη σημασία δίνει επίσης, στην εξυπηρέτηση των μεταφορών με σύγχρονα πλοία τελευταίας τεχνολογίας, αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο όμιλος δίνει την ευκαιρία εκπαιδευτικών ταξιδιών σε μαθητές και σπουδαστές ναυτιλιακών τμημάτων και εμπορικών ακαδημιών με στόχο να έρθουν σε άμεση επαφή με το επάγγελμα του ναυτικού.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.