Οι ναυπηγήσεις νέων κρουαζιερόπλοιων καλά κρατούν

Οι ναυπηγήσεις νέων κρουαζιερόπλοιων καλά κρατούν

444
Οι ναυπηγήσεις νέων κρουαζιερόπλοιων καλά κρατούν

Το εντυπωσιακό «Mein Schiff 6», που θα ενταχθεί στο στόλο της TUI Cruises, βγήκε από την δεξαμενή των φινλαδικών ναυπηγείων Meyer Turku. Το νέο πλοίο, χωρητικότητας 98.811 gt, έχει μήκος 295,3 μέτρα, πλάτος 35,8 και βύθισμα 8,05 μέτρων. Για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του «Mein Schiff 6» εργάζονται στην παρούσα φάση 1.500 άτομα.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει δεκαπέντε καταστρώματα και συνολικά 1.267 καμπίνες, που θα μπορούν να υποδεχθούν 2.534 επιβάτες, ενώ το πλήρωμα θα αριθμεί 1.000 άτομα.

meyer1

Το «Mein Schiff 6», που θα υψώσει σημαία Μάλτας, αναμένεται να παραδοθεί στην TUI Cruises τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft, χάρη στην ανάπτυξη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και κυρίως στην Ασία, είχαν ένα πολύ καλό 2016, ενώ και το 2017 αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερο, με περισσότερες παραδόσεις νέων κρουαζιερόπλοιων αλλά και νέες παραγγελίες. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Joy» αναμένεται να παραδοθεί την ερχόμενη άνοιξη, ενώ θα ακολουθήσει το φθινόπωρο του 2017 το «World Dream».

ncl

Στο βίντεο, που θα βρείτε εδώ, μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τις ναυπηγήσεις κρουαζιερόπλοιων στις ναυπηγικές μονάδες των Meyer Werft το 2016.

Φωτό: tuicruises.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.