Αφιέρωμα της AEGEAN σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Αφιέρωμα της AEGEAN σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

170
Αφιέρωμα της AEGEAN σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Η AEGEAN συνεχίζει και τον Φεβρουάριο την ενέργειά της «Όλη η Ελλάδα κοντά», γεμίζοντας τα αεροσκάφη, τους ιστότοπους και τα κανάλια της με εικόνες, ήχους, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και φορείς της περιοχής, όπως το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ώστε να αναδείξει, με μια σειρά ενεργειών μέσα από τα κανάλια της, τις ομορφιές, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το μήνα Φεβρουάριο, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια αυθεντική γεύση από τη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παραδοσιακές, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις από τη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Τέλος, όλοι οι επιβάτες θα δοκιμάσουν μοναδικούς σοκολατένιους κουραμπιέδες Θράκης.

Παράλληλα, η AEGEAN  προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, το προωθητικό αφιερωματικό video που δημιούργησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.