Συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και το μέλλον του

Συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και το μέλλον του

137
Συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και το μέλλον του

Ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και το μέλλον του, εξήγγειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας κατά την κοπή της πίτας του Υπουργείου, σε μικρή τελετή που έγινε στο αίθριο του κτιρίου της Ακτής Βασιλειάδη χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε την αρμονική συνεργασία όλων των υπηρεσιών και των εργαζομένων και περιέγραψε τους στόχους που εξυπηρετεί ταυτοχρόνως το Υπουργείο Ναυτιλίας, βαδίζοντας στα χνάρια που άφησε κατά τη θητεία του ο απελθών υπουργός Θοδωρής Δρίτσας. «Στόχος και της καινούργιας πολιτικής ηγεσίας είναι  να κτίσουμε πάνω στην προσπάθεια που έχτισε η προκάτοχή μας ηγεσία υπό τον κύριο Δρίτσα, με ευγενικό ήθος, υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα της πατρίδας», δήλωσε.

Τόνισε ιδιαίτερα τις κινήσεις προς την αναζωογόνηση της ναυπηγοεπισκευής και τις επενδύσεις από την Cosco, στην οποία είπε έχει δοθεί το μήνυμα ότι «δεν είναι μόνοι τους, είμαστε και εμείς εδώ».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.