Η Seanergy παραλαμβάνει δεύτερο Capesize

Η Seanergy παραλαμβάνει δεύτερο Capesize

236
Η Seanergy παραλαμβάνει δεύτερο Capesize

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοίνωσε την παραλαβή ενός Capesize (M/V Knightship) χωρητικότητας 178.978 dwt, κατασκευής 2010 στα ναυπηγεία της Hyundai Heavy Industries στην Νότια Κορέα. Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Seaenergy, σχολιάζοντας την παραλαβή του νέου πλοίου  ανέφερε ότι «είμαστε ευτυχείς για την παραλαβή και του δεύτερου Capesize πλοίου, τα οποία συμφωνήσαμε να αποκτήσουμε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ολοκληρώνεται έτσι το πρόγραμμα παραδόσεων μας για το 2016. Στοχεύουμε στην υλοποίηση του business plan όπως το έχουμε θέσει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του στόλου μας, παρακολουθώντας ενεργά τις εξελίξεις στην αγορά για νέες ευκαιρίες απόκτησης ποιοτικού τονάζ».

Η Seaenergy διαθέτει στόλο 10 πλοίων, εκ των οποίων 8 Capesize και 2 Supramax, συνολικής χωρητικότητας πάνω από 1,5 εκατ. dwt και με μέσο όρο ηλικίας πλοίων τα 7,9 έτη.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.