Η Euroseas Ltd. παραλαμβάνει το “Alexandros P”

Η Euroseas Ltd. παραλαμβάνει το “Alexandros P”

236
Η Euroseas Ltd. παραλαμβάνει το  “Alexandros P”

Η Euroseas Ltd. συμφερόντων Αριστείδη Πίττα ανακοίνωσε συμφωνία με τα κινεζικά ναυπηγεία Dayang για την παραλαβή τον Ιανουάριο του 2017 ενός φορτηγού πλοίου Ultramax, χωρητικότητας 63.500 dwt. Το πλοίο θα περάσει στην κυριότητα της Euroseas αφού επιθεωρηθεί από την εταιρεία ως το τέλος του τρέχοντος έτους. Η αξία κτήσης αναμένεται να περιοριστεί στο 62% του συμφωνηθέντος το 2014 τιμήματος. Το όνομα του πλοίου θα είναι “Alexandros P”.

Σχολιάζοντας τη σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas, κ. Αριστείδης Πίττας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση ενός ακόμα πλοίου, το 2ο για το 2016 για την εταιρεία, μετά την παράδοση του Kamsarmax  «Xenia» και για το γεγονός ότι ενισχύεται η ρευστότητα της εταιρείας, με την οποία μέσω μόχλευσης, θα επιδιώξει διεύρυνση κερδών.

Μετά και την απόκτηση του “Alexandros P” η Εuroseas θα διαχειρίζεται στόλο 15 πλοίων, εκ των οποίων 1 Kamsarmax, 4 Panamax, 1 Ultramax, 1 Handymax και 8 feeder containerships.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.