Diana Shipping: σύναψη χρονοναύλωσης

Diana Shipping: σύναψη χρονοναύλωσης

125
Diana Shipping: σύναψη χρονοναύλωσης

Η Diana Shipping Inc. ανακοίνωσε τη σύναψη μίας νέας χρονοναύλωσης για το πλοίο M/V San Francisco.

Αναλυτικότερα, μέσω θυγατρικής της εταιρείας, αποφασίστηκε η σύναψη  χρονοναύλωσης για το υπό κατασκευή Newcastlemax M/V San Francisco, χωρητικότητας  208.500 dwt, με την Koch Shipping Pte Ltd, με έδρα στη Σιγκαπούρη. Η συμφωνία προβλέπει ημερήσιο ναύλο $11.750, μείον 5% κρατήσεις και διάρκεια 12 έως 16 μήνες. Η χρονοναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου 2017.

Η εταιρεία αναμένει από την παραπάνω ναύλωση ακαθάριστα έσοδα που ανέρχονται σε τουλάχιστον $4,23 εκατ. για το μικρότερο χρονικό διάστημα της χρονοναύλωσης.

Εκτός του M/V San Francisco, η εταιρεία Diana Shipping Inc. διαχειρίζεται στόλο 46 πλοίων ξηρού φορτίου (2 Newcastlemax, 14 Capesize, 3 Post-Panamax, 4 Kamsarmax και 23 Panamax), ενώ αναμένει την παράδοση ενός ακόμη πλοίου εντός του 1ου τριμήνου του 2017. Η συνολική χωρητικότητα των πλοίων της, χωρίς τα δύο πλοία που δεν της έχουν παραδοθεί ανέρχεται περίπου σε 5,2 εκατ. dwt με μ.ό. ηλικίας των πλοίων τα 8,13 χρόνια.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.