Η ΠΕΠΕΝ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Η ΠΕΠΕΝ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

538
Η ΠΕΠΕΝ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στον Ν.Ο.Ε. η Ημερίδα της Π.Ε.Π.Ε.Ν. για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στη γενέθλια επετειακή εκδήλωση των Ελλήνων Πλοιάρχων, ο Πρόεδρός της Cpt.Μανώλης Τσικαλάκης, αναφέρθηκε στην πορεία της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Ε.Ν., σημειώνοντας με έμφαση την τεράστια προσφορά των Ελλήνων Πλοιάρχων γενικότερα.

Την επετειακή εκδήλωση των 100 χρόνων της ΠΕΠΕΝ, τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υ.Ν.Α., με τον Υ.Ν.Α. Παν. Κουρουμπλή να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση της ΠΕΠΕΝ, ο πρώην Υ.Ν.Α. Θεόδωρος Δρίτσας, o Cpt.Παναγιώτης Τσάκος, μέλη της Ε.Ε.Ε., ο Πρόεδρος της Κρουαζιέρας, ο Πρόεδρος των Πορθμείων, εκπρόσωπος του ΣΕΕΝ και πολλά άλλα μέλη της Ναυτιλιακής Κοινότητας μεταξύ των οποίων και οι τρείς π. πρόεδροι της ΠΕΠΕΝ Cpt.Γιάννης Τσούρας, Cpt.Βαγγέλης Κούζιλος και Cpt.Γιώργος Βλάχος.

pe3 pe1 pe2pe

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.