Το νέο σούπερ γιοτ μήκους 80 μέτρων

Το νέο σούπερ γιοτ μήκους 80 μέτρων

500
Το νέο σούπερ γιοτ μήκους 80 μέτρων

Το γραφείο Sinot Exclusive Yacht Design και τα ναυπηγεία Feadship Royal Dutch Shipyards, που ειδικεύονται στην κατασκευή πολυτελών γιοτ, συνεργάστηκαν για τη σχεδίαση και δημιουργία ενός νέου σούπερ γιοτ μήκους 80 μέτρων, στο οποίο έδωσαν το όνομα ZEN.
Το νέο γιοτ θα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 32 άτομα, εκ των οποίων τα 21 θα είναι τα μέλη του πληρώματος.
Κύριο χαρακτηριστικό του νέου γιοτ θα είναι οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, που θα επιτρέπουν στον επιβάτη άμεση επαφή με την θάλασσα και το φυσικό περιβάλλον, χωρίς κανέναν περιορισμό.
Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί ως επί το πλείστον για την κατασκευή του σούπερ-γιοτ ZEN θα είναι το αλουμίνιο, ενώ η χωρητικότητά του θα είναι 2.000 gt.
Το νέο γιοτ θα διαθέτει ένα ευρύχωρο lounge, το οποίο θα μετατρέπεται σε κινηματογράφο με μία οθόνη πλάτους 4 μέτρων. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, ενός σπα καθώς και χώρων σωματικής αναζωογόνησης. Το μήκος της πισίνας του ZEN θα φτάνει τα 8 μέτρα ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση και στην θάλασσα μέσω του beach club του σούπερ-γιοτ.

Μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό αυτό σούπερ-γιοτ στο βίντεο που ακολουθεί: https://vimeo.com/184474900.

Φωτό: http://sinot.com/zen-2016/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.