Νέο 123 μέτρων σούπερ-γιοτ (βίντεο)

Νέο 123 μέτρων σούπερ-γιοτ (βίντεο)

314
Νέο 123 μέτρων σούπερ-γιοτ (βίντεο)

Πριν λίγες ημέρες εξήλθε από τα γερμανικά ναυπηγεία Lürssen στην Βρέμη το μήκους 123 και πλάτους 20 μέτρων σούπερ-γιοτ «Jupiter». Το νέο γιοτ, που θα είναι έτοιμο προς παράδοση την άνοιξη του 2017, έχει έναν μοναδικό σχεδιασμό που ενσωματώνει πολλά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.
Την εξωτερική σχεδίαση είχε αναλάβει το γραφείο H2 Yacht Design, ενώ τη σχεδίαση των εσωτερικών χώρων το γραφείο March & White.
Παρά το μέγεθός του και τη «σπορ» και «δυναμική» εμφάνισή του το «Jupiter» διαθέτει ισορροπημένες αναλογίες, ενώ οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του όχι μόνο επιτρέπουν άπλετο φυσικό φως να εισέλθει στους εσωτερικούς του χώρους αλλά και προσφέρουν στους επιβάτες του πανοραμική θέα.
Ιδιοκτήτης του νέου σούπερ-γιοτ, που είναι σε ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ-γιοτ του κόσμου, φέρεται να είναι ένας από τους πλέον γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ.
Μπορείτε να δείτε την έξοδο του εντυπωσιακού σούπερ-γιοτ στο ακόλουθο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=pyUMkwde9fs.

Φωτό: facebook.com/LurssenYachts

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.