Το νεότευκτο “SEVEN SEAS EXPLORER” έδεσε στον Πειραιά

Το νεότευκτο “SEVEN SEAS EXPLORER” έδεσε στον Πειραιά

184
Το νεότευκτο “SEVEN SEAS EXPLORER” έδεσε στον Πειραιά

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “SEVEN SEAS EXPLORER” υποδέχθηκαν στελέχη της Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε. και επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Ιταλό πλοίαρχο Vasta Rosario Giovanni και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.
Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 224 μέτρων με συνολικό αριθμό 750 επιβατών και 650 άτομα πλήρωμα, κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 2016 και πραγματοποιεί το φετινό καλοκαίρι κρουαζιέρες στο Αιγαίο.
Να σημειωθεί ότι και τον Οκτώβριο συνεχίζονται με τον ίδιο αυξητικό ρυθμό όπως από την αρχή της χρονιάς (15-20%) οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά, ο οποίος είναι ένα φιλόξενο και ασφαλές λιμάνι στην ανατ. Μεσόγειο.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: ο Κ. Λεοντάρας, Λιμενάρχης Πειραιά, ο Ι. Θεοτοκάς, Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας, ο Ι. Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο πλοίαρχος  Vasta Rosario Giovanni, ο Δ. Μπέκος, Διευθυντής πρακτορείου Destination Services Greece, ο Θ. Τσίτουρας, Δ/ντής  Εξυπηρέτησης Πλοίων & Επιβατών ΟΛΠ  Α.Ε. και ο Δ. Σπύρου, Δ/ ντής Διοίκησης ΟΛΠ ΑΕ.
Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: ο Κ. Λεοντάρας, Λιμενάρχης Πειραιά, ο Ι. Θεοτοκάς, Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας, ο Ι. Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο πλοίαρχος Vasta Rosario Giovanni, ο Δ. Μπέκος, Διευθυντής πρακτορείου Destination Services Greece, ο Θ. Τσίτουρας, Δ/ντής Εξυπηρέτησης Πλοίων & Επιβατών ΟΛΠ
Α.Ε. και ο Δ. Σπύρου, Δ/
ντής Διοίκησης ΟΛΠ ΑΕ.
Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.