Τα επόμενα βήματα για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας

Τα επόμενα βήματα για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας

72
Τα επόμενα βήματα για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο ADRI-UP για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρο Θεσπρωτίας. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες.
Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των εταίρων για τον συντονισμό των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν έως σήμερα και τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα. Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η προετοιμασία για την συνάντηση που ακολούθησε την επόμενη ημέρα και η ενημέρωση για τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τόσο τον κάθε εταίρο ξεχωριστά όσο και όλο το εταιρικό σχήμα.
Στη συζήτηση στις 9 Σεπτεμβρίου διευκρινίστηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα και επίσης συζητήθηκαν όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα προκειμένου να προχωρήσει η υπογραφή του Grant Agreement, ενέργεια που σηματοδοτεί την έναρξη της υλοποίησης του έργου.
Στις συναντήσεις παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Ανδρέας Νταής, ο κ. Δημήτριος Δημάκος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΙΟΠΑΘΕ και ο Δ/ντης Ανάπτυξης της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Γκρίνιας. Από την Ιταλική πλευρά παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Λιμένα της Ανκόνας, του Λιμένα της Τεργέστης, της Rete Autostrade Mediterranee και του Fernetti/ Inetrporto di Trieste.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.