Οι δύο ακτές του Ατλαντικού θα συνδέονται με νέα γραμμή

Οι δύο ακτές του Ατλαντικού θα συνδέονται με νέα γραμμή

236
Οι δύο ακτές του Ατλαντικού θα συνδέονται με νέα γραμμή

Η APL ανακοίνωσε τη λειτουργία μίας νέας γραμμής στο δίκτυό της, η οποία θα συνδέει κύριες αγορές και λιμένες στις δύο ακτές του Ατλαντικού, περιλαμβάνοντας προσεγγίσεις σε λιμένες της Βόρειας Ευρώπης, του Κόλπου του Μεξικού αλλά και σε λιμένες στις Νότιες ακτές των Η.Π.Α.
Η νέα γραμμή με την ονομασία Atlantic Gulf Express (AGX) θα συνδέει άμεσα τα λιμάνια της Χάβρης (Γαλλία) και του Μαϊάμι (Η.Π.Α.) ενώ θα εξυπηρετεί με μικρότερους χρόνους σύνδεσης τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης, του Μεξικού και των Ανατολικών Ακτών των Η.Π.Α.
Οι λιμένες που περιλαμβάνονται στη νέα γραμμή είναι η Χάβρη (Γαλλία), η Αμβέρσα (Βέλγιο), το Ρότερνταμ (Ολλανδία), το Bremerhaven (Γερμανία), το Charleston (ΗΠΑ), η Savannah (ΗΠΑ), το Μαϊάμι (ΗΠΑ), η Veracruz (Μεξικό), η Altamira (Μεξικό), το Houston (ΗΠΑ) και η Νέα Ορλεάνη (ΗΠΑ). Το πρώτο δρομολόγιο της νέας υπηρεσίας της APL θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, ξεκινώνταςαπό το λιμάνι της Χάβρης.

Φωτο: APL

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.