Προκηρύχθηκε η λειτουργία Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο

Προκηρύχθηκε η λειτουργία Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο

692
Προκηρύχθηκε η λειτουργία Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο

Η Σχολή Δυτών Καλύμνου, με βάση τα όσα ορίζει η σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναμένεται να λειτουργήσει από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, με τη συνολική διάρκεια των μαθημάτων να φτάνει τις, κατ’ ελάχιστον, 40 εργάσιμες ημέρες.
Οι θέσεις μαθητών που θα εγγραφούν για φοίτηση καθορίζονται ως εξής: κυβερνήτες μέχρι 5, επιτηρητές μέχρι 10 και δύτες μέχρι 20.
Δεκτοί για φοίτηση στη Σχολή θα γίνουν υποψήφιοι (απογεγραμμένοι ναυτικοί), μέχρι να συμπληρωθεί ο προαναφερθείς αριθμός μαθητών κατά χρονολογική σειρά υποβολής των σχετικών αιτήσεών τους.
Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι δύτες πρέπει να έχουν ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών και μέχρι 50 ετών, ενώ το όριο ηλικίας για τους υποψήφιους κυβερνήτες ή επιτηρητές ορίζεται σε άνω των 21 ετών.
Οι σχετικές αιτήσεις με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν σε οποιαδήποτε Λιμενική Αρχή το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εμφανισθούν στο Λιμεναρχείο Καλύμνου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στον επίσημο ιστότοπο του ΥΝΑΝΠ εδώ.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΧΟΛΗ ΔΥΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ STR

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.