Ο «παλμός» των Αγώνων του Ρίο στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

Ο «παλμός» των Αγώνων του Ρίο στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

104
Ο «παλμός» των Αγώνων του Ρίο στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

Πάντα με γνώμονα τη διαμόρφωση μιας αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας εν πλω, δε θα μπορούσε η μοναδική ελληνική εταιρία κρουαζιέρας, να μην αφιερώσει μέρος των κρουαζιέρων της στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα της παγκοσμίως και προβάλλοντας ακόμα περισσότερο την Ελλάδα σε περισσότερες από 140 εθνικότητες που επιβαίνουν στα πλοία της εταιρείας.
Στο πλαίσιο της επταήμερης κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που ξεκινά στις 5 και 19 Αυγούστου για να επισκεφθεί τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο, τη Μήλο, τη Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο, και τη Σαντορίνη, οι επιβάτες της Celestyal Cruises θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον παλμό των Αγώνων του Ρίο με πλήθος δραστηριοτήτων που έχουν στηθεί στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας, καθώς η τετραετής αναμονή τους έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία όλων στα ύψη.
Η Celestyal Cruises έχει φροντίσει οι επιβάτες της να μη χάσουν λεπτό από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της υφηλίου, παρόλο που θα βρίσκονται εν πλω. Η εταιρία κρουαζιέρας διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες με σκοπό να εναρμονιστούν οι παρευρισκόμενοι στα κρουαζιερόπλοια με το ολυμπιακό ιδεώδες και να εξυψωθεί η αίγλη του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, μεγάλο μέρος του οποίου καταλαμβάνουν οι Αγώνες.
Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα θεατρικό έργο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως υπενθύμιση του μεγαλείου του ελληνικού πολιτισμού. Η αυθεντική ελληνική φιλοξενία και εμπειρία δεν σταματάει, όμως, εδώ. Τη διασκέδαση σε αυτές τις κρουαζιέρες αναλαμβάνει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Γιώργος Χειμωνέτος, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του, παίζοντας μουσική εν πλω, υπογράφοντας αυτόγραφα και συνομιλώντας με τον κόσμο από κοντά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.