Μελλοντική στενή συνεργασία μεταξύ Singapore Airlines και Eurowings

Μελλοντική στενή συνεργασία μεταξύ Singapore Airlines και Eurowings

50
Μελλοντική στενή συνεργασία μεταξύ Singapore Airlines και Eurowings

Η Eurowings και η Singapore Airlines συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μελλοντική στενή συνεργασία: η Singapore Airlines, συνεργάτης της Star Alliance, θα αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο δρομολογίων της Eurowings για τη διεκπεραίωση συνδετικών πτήσεων προς το δίκτυο πτήσεων μεγάλων αποστάσεων που διαθέτει σε όλη την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες της Singapore Airlines θα μπορούν να ξεκινούν το ταξίδι τους από την Ευρώπη προς τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας με τη Eurowings. Η Singapore Airlines είναι μία από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες της Ασίας.
Οι συνδετικές πτήσεις προς το νέο δρομολόγιο Ντίσελντορφ – Σιγκαπούρη παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επιβατικό κοινό της Γερμανίας. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκτελείται από το σύγχρονο Airbus A350-900 και από τις 21 Ιουλίου μαζί με τα δρομολόγια Φρανκφούρτη – Σιγκαπούρη και Μόναχο – Σιγκαπούρη αποτελούν τις τρεις γερμανικές συνδέσεις προς αυτόν το δημοφιλή προορισμό της Ασίας.
Επιπλέον, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μέγιστη άνεση θα απολαμβάνουν οι επιβάτες της Singapore Airlines κατά τη διάρκεια των συνδετικών πτήσεων με τη Eurowings. Εάν έχετε κάνει κράτηση στη First ή Βusiness class για την πτήση με τη Singapore Airlines, τότε θα ταξιδεύσετε επίσης με τον αντίστοιχο ναύλο Best της Eurowings, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει à la carte γεύματα και ελεύθερο μεσαίο κάθισμα (αν η υπηρεσία αυτή διατίθεται για το δρομολόγιο που έχετε επιλέξει). Αντίστοιχα, οι επιβάτες με κράτηση στην οικονομική θέση της Singapore Airlines, θα πετούν με το ναύλο Smart της Eurowings που προσφέρει ένα δωρεάν σνακ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.