Το 2ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται στο Costa Navarino

Το 2ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται στο Costa Navarino

257
Το 2ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται στο Costa Navarino

Μετά την περυσινή επιτυχημένη εναρκτήρια εκδήλωση που έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο στο γκολφ Γλυφάδας, το Blue Tee, The Maritime Golf Event εδραιώνει φέτος την παρουσία του με τη διεξαγωγή του δεύτερου τουρνουά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο πανέμορφο Costa Navarino, The Dunes Course.
Οι προσκεκλημένοι – αποκλειστικά ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας – θα διαγωνιστούν με τις ομάδες τους σε τουρνουά γκολφ 18 οπών, διανθισμένο με ατομικούς διαγωνισμούς Longest Drive και Closest to the Pin. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με Cocktail & Networking, Τελετή απονομής βραβείων και Δείπνο στο εστιατόριο «Flame» του Costa Navarino.
Η εγγραφή των ενδιαφερόμενων γίνεται ηλεκτρονικά μέχρι τις 18 Ιουλίου ύστερα από προσωπική πρόσκληση. Ο μέγιστος αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν έχει οριστεί στις 18 ομάδες των 4 παικτών έκαστη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει τον αγώνα, το Cocktail & Networking και το δείπνο. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
Με το Blue Tee θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό cluster γύρω από το γκολφ και την ελληνική ναυτιλία. Να τιμήσουμε με τον τρόπο αυτό τη ναυτιλία μας και να συμβάλουμε στην ανάδειξη του γκολφ ως του απόλυτου αθλήματος της ναυτιλίας στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της IASION η οποία διοργανώνει το BLUE TEE.
Χορηγοί του 2ου BLUE TEE, The Maritime Golf Event είναι οι: International Registries Inc. (Πλατινένιος Χορηγός), Bureau Veritas (Χρυσός Χορηγός), Axia Ventures, Jotun Hellas & Ross Shipbrokers (Ασημένιοι Χορηγοί) και σημαντικός υποστηρικτής η Αegean Airlines.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Η Καθημερινή και το www.kathimerini.gr, το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά και το www.naftikachronika.gr.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.