Οι θεματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με γνωστούς καλλιτέχνες

Οι θεματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με γνωστούς καλλιτέχνες

308
Οι θεματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με γνωστούς καλλιτέχνες

Η πιο συμφέρουσα και έξυπνη επιλογή για αυτό το καλοκαίρι έρχεται από τη Celestyal Cruises, με κρουαζιέρες που συμπεριλαμβάνουν τα πάντα με μόλις €82 το άτομο την ημέρα: διαμονή, διατροφή, όλα τα ποτά, αυθεντική ελληνική διασκέδαση εν πλω και όλες τις ανέσεις ενός πλωτού ξενοδοχείου, όπως πισίνα, γυμναστήριο, δραστηριότητες όλη την ημέρα, αλλά και μία ή δύο εκδρομές! Η καλοκαιρινή αυτή πρόταση της Celestyal Cruises έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει για κρατήσεις έως και τις 31 Ιουλίου 2016.
Η κρουαζιέρα αποτελεί τον πιο απολαυστικό και οικονομικό τρόπο διακοπών, ειδικά για οικογένειες, αφού τα παιδιά έως 16 ετών πληρώνουν μόνο λιμενικά τέλη! Αλλά και για παρέες, σε τετράκλινες καμπίνες προφέρουμε ακόμη πιο ελκυστικές τιμές! Η Celestyal Cruises προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να κολυμπάει κάποιος κάθε μέρα σε διαφορετικό νησί, επιλέγοντας για παράδειγμα την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά μοναδικών προορισμών, όπως τη Σάμο, τη Μήλο, την Κω και την Ίο!
Και όλα τα παραπάνω η Celestyal Cruises τα προσφέρει, αναδεικνύοντας και φέτος την Ελλάδα και την αξία της ελληνικής φιλοξενίας, με θεματικές κρουαζιέρες που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν πλήρως όλα τα γούστα για ψυχαγωγία. Από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, οι θεματικές κρουαζιέρες «διηγούνται» «Ιστορίες Καλοκαιρινού Φεστιβάλ», με γνωστούς καλλιτέχνες πλαισιωμένους από αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Λάμψη 92.3 FM, όπως η Μελίνα Ασλανίδου (15/07), ο Γιώργος Παπαδόπουλος (22/07), ο Χρήστος Μενιδιάτης (25/07), η Ειρήνη Παπαδοπούλου (24/06) και η Κατερίνα Στικούδη (11/07) στα πλαίσια της θεματικής «Η Γυναίκα Σήμερα», οι Kings (20/06) και οι Rec (24/06). Εκτός από την ποπ μουσική η Celestyal Cruises ετοιμάζει μουσικά ταξίδια με το Λάμπη Λιβιεράτο (26/08) και την Idra KAYNE (01/08) σε παλαιότερες εποχές, όπως τη δεκαετία των 80s και την εποχή της ντίσκο, που όλοι νοσταλγούν και αγαπούν. Όμως στις καλοκαιρινές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises θα βρεθεί και το επόμενο μουσικό αστέρι μέσα από Talent Cruises (22/07, 25/07), όπου οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Στην παρουσίαση αλλά και στη μουσική επιμέλεια θα βρίσκεται ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ θα τραγουδήσουν δημοφιλείς συμμετέχοντες από το The Voice.
Για όλους όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μία φθινοπωρινή κρουαζιέρα, η εταιρεία προσφέρει τις «Ιστορίες Οινογαστρομίας», από το Σεπτέμβριο έως και τον Νοέμβριο, αναδεικνύοντας με θεματικές εκδηλώσεις την πανδαισία των ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων από βραβευμένους σεφ. Όλο το πλοίο κινείται στο πνεύμα της θεματικής ενότητας κάθε περιόδου, ντύνοντας ανάλογα με το θέμα όλες τις υπηρεσίες του εν πλω, από τα εστιατόρια και τα μπαρ μέχρι το spa και τα καταστήματα.
Τέλος, αλλά πολύ σημαντικό: η Celestyal Cruises δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό σε κάθε κρουαζιέρα να κερδίσει 500 ευρώ, ουσιαστικά, δηλαδή, όλα τα έξοδα της κρουαζιέρας. Ο τυχερός αναδεικνύεται σε ειδική εκδήλωση εν πλω με κλήρωση!

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.