Εγκαίνια των υποδομών ψυχαγωγίας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγκαίνια των υποδομών ψυχαγωγίας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

300
Εγκαίνια  των υποδομών ψυχαγωγίας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέριμνας στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, και συγκεκριμένα των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών και των οικείων τους, την Τρίτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων κοινόχρηστων υποδομών ψυχαγωγίας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Οι αναβαθμισμένες υποδομές είναι διαθέσιμες για το σύνολο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών του ΠΝ ανεξαρτήτως εάν διαμένουν στον οικισμό και υλοποιήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ερωτηματολόγια που είχαν διανεμηθεί στο προσωπικό ώστε να είναι στοχευμένες στις πραγματικές ανάγκες του. Στο πλαίσιο μείωσης της επιβάρυνσης του προσωπικού έχουν ανατεθεί σε ιδιώτες λειτουργίες παροχής υπηρεσιών στην εν λόγω βάση, όπως έχει σχεδιαστεί και για τη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού, ώστε να μην απασχολείται προσωπικό εκτός των κυρίων καθηκόντων του.
Οι κυριότερες αναβαθμίσεις υποδομών που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:
α. Αναβάθμιση υφιστάμενης πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
β. Κατασκευή νέας παιδικής πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
γ. Ενεργοποίηση ψησταριάς και αναψυκτηρίου πισίνας
δ. Αναβάθμιση / Πιστοποίηση παιδικής χαράς
ε. Ενεργοποίηση παιδικού κινηματογράφου και γηπέδου Μπάσκετ
στ. Διαμόρφωση / επαναλειτουργία πλαζ
ζ. Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και περιφράξεων
Στα εγκαίνια παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.