Στο American P&I Club το βραβείο Maritime Services – General

Στο American P&I Club το βραβείο Maritime Services – General

135
Στο American P&I Club το βραβείο Maritime Services – General

Στο American P&I Club απονεμήθηκε το βραβείο Lloyd’s List North American Maritime Services Award for 2016. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 20 Μαΐου 2016 παρουσία λαμπρών προσωπικοτήτων και εξεχόντων φορέων της ναυτιλιακής κοινότητας της Αμερικανικής Ηπείρου.
Από τα βασικά κριτήρια των κριτών της Lloyd’s List για την απονομή αυτού του τιμητικού βραβείου ήταν ο νικητής να έχει να επιδείξει «άριστες πρακτικές που να έχουν συνεισφέρει με εξέχοντα τρόπο στην Ναυτιλιακή Κοινότητα».
Ο κ. Arnold Witte, Πρόεδρος του Δ.Σ. του American P&I Club παρέλαβε το βραβείο.
Τα 14 μέλη της κριτικής επιτροπής που απένειμαν αυτήν την τιμητική διάκριση στο American P&I Club προέρχονται από διάφορους τομείς της ναυτιλίας. Το βραβείο αποτελεί πραγματικά μία σημαντική αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας και της προσήλωσης που επιδεικνύει το American Club στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προτάσεων, προσαρμοζόμενων στις καθημερινές ανάγκες των μελών του σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.