Lufthansa: Ξεκίνησαν τα απευθείας δρομολόγια που συνδέουν το Μόναχο με την Κέρκυρα,...

Lufthansa: Ξεκίνησαν τα απευθείας δρομολόγια που συνδέουν το Μόναχο με την Κέρκυρα, Σαντορίνη και Κρήτη

103
Lufthansa: Ξεκίνησαν τα απευθείας δρομολόγια που συνδέουν το Μόναχο με την Κέρκυρα, Σαντορίνη και Κρήτη

Το νέα δρομολόγια που συνδέουν την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Κρήτη απευθείας με το Μόναχο εγκαινίασε η Lufthansa, που τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν αποκτά ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στο αεροπορικό σκηνικό της Ελλάδας εμπλουτίζοντας το πτητικό της πρόγραμμα με επιπλέον δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας.
Ειδικότερα:
Το νέο απευθείας δρομολόγιο Σαντορίνη – Μόναχο που εγκαινιάστηκε στις 14 Μαΐου θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο.
Επίσης στις 14 Μαΐου, ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά και το απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Κρήτης και Μονάχου. Σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων της Lufthansa, η εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των ταξιδιωτών κατά το προηγούμενο έτος και η αυξημένη ζήτηση οδήγησαν στην απόφαση να επαναληφθεί και τη φετινή σεζόν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, αλλά και στην αύξηση της συχνότητας των πτήσεων. Ως εκ τούτου, οι απευθείας πτήσεις της Lufthansa που συνδέουν το Ηράκλειο της Κρήτης με το Μόναχο θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Τέλος, σήμερα, 15 Μαΐου, η Lufthansa εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο Κέρκυρα – Μόναχο. Η νέα πτήση θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και θα δώσει τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν αυτό το όμορφο νησί του Ιονίου.
Το αεροδρόμιο του Μονάχου, ένας από τους κόμβους της Lufthansa, είναι από τα πιο σύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια στον κόσμο.
Στα τέλη Απριλίου εγκαινιάστηκε το νέο Satellite Terminal, που αποτελεί επέκταση του Terminal 2, στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Στους άνετους, ελκυστικούς και πλυμμηρισμένους από φυσικό φως χώρους των νέων εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης επιβατών προσφέρονται απεριόριστες επιλογές για ψώνια ή φαγητό, εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης ταξιδιωτών, αλλά και 5 νέες lounges της Lufthansa (μία First Class Lounge, δύο Senator Lounges, δύο Business Lounges) με συνολικό εμβαδόν 4.500 τ.μ. Oι νέες υποδομές προσφέρουν επιπλέον 27 νέες πύλες με δυνατότητα απευθείας επιβίβασης των ταξιδιωτών στα αεροσκάφη, χωρίς να δημιουργείται ανάγκη μεταφοράς τους με λεωφορείο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.