Η Variety Cruises αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια στην κατηγορία “SMALL SHIP CRUISING IN...

Η Variety Cruises αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια στην κατηγορία “SMALL SHIP CRUISING IN GREECE”

201
Η Variety Cruises αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια στην κατηγορία “SMALL SHIP CRUISING IN GREECE”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η VARIETY CRUISES απέσπασε, χρυσό βραβείο στην κατηγορία του Θαλάσσιου Τουρισμού – Κρουαζιέρας, και συγκεκριμένα για την υποκατηγορία «Small Ship Cruising in Greece», κατά τη διάρκεια της τελετής των Tourism Awards 2016 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μέσα στο 2016 η VARIETY CRUISES προσφέρει 6 διαφορετικά προγράμματα κρουαζιέρας στην Ελλάδα που αναδεικνύουν τόσο τα κοσμοπολίτικα αλλά και τα λιγότερο δημοφιλή λιμάνια και μνημεία του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους και της ηπειρωτικής χώρας, προβάλλοντας τη φιλοξενία, τις γεύσεις, και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους ξένους επισκέπτες.
Καθώς η ζήτηση για την ειδική αυτή μορφή τουρισμού Small Ship Cruising αυξάνεται ραγδαία παγκοσμίως, η προβολή και ανάπτυξη του Small Ship Cruising στην Ελλάδα από μία ελληνική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, ανοίγει τον δρόμο σε ξένες εταιρείες που επιχειρούν ανταγωνιστικά στην Ελλάδα, τονώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κλάδο στο σύνολο του και την εθνική οικονομία της χώρας μας.
Η 100% ελληνική εταιρεία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1968. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στην πλειοψηφία τους την Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρείας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.
Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Πράσινο Ακρωτήριο, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Ισλανδία, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξανά ταξιδέψει στο σύντομο μέλλον.

Το βραβείο παρελήφθη από τον Εμπορικό Διευθυντή της Variety Cruises, κ  Διογένη Βενετόπουλο (στα αριστερά).
Το βραβείο παρελήφθη από τον Εμπορικό Διευθυντή της Variety Cruises, κ Διογένη Βενετόπουλο (στα αριστερά).

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.