H κοπή πίτας της WISTA

H κοπή πίτας της WISTA

656
H κοπή πίτας της WISTA
Ιωάννα Τοπάλογλου, Μαρίνα Παπαϊωάννου, Αγγελική Χάρτμαν, Δωροθέα Ιωάννου, Μαρία Σταθοπούλου, Μαρία Μαυρουδή.

Περισσότερα από 80 μέλη συναντήθηκαν για την καθιερωμένη κοπή πίτας της WISTA Hellas στο ξενοδοχείο Life Gallery την 22η Ιανουαρίου.
Η πρόεδρος του Σωματείου, Αγγελική Χάρτμαν, μαζί με τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καλωσόρισαν τις καλεσμένες τους και αντήλλαξαν μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος. Η κα. Χάρτμαν έκοψε, ξεχωριστά, μία μικρή βασιλόπιτα για το Σωματείο και τα μέλη του Δ.Σ. και με χαρά ανακοίνωσε ότι το φλουρί έτυχε στον «Άγιο Νικόλαο».
Η κα. Ζέφη Γκριτζά ήταν η τυχερή στην οποία έπεσε το φλουρί της πίτας για τα μέλη και η οποία κέρδισε μία διανυκτέρευση σε Deluxe Double Room με πρωινό καθώς και ένα Detox anti –jet lag spa διάρκειας μίας (1) ώρας για δύο (2) άτομα στο Orloff Spa στο χώρο του Life Gallery που προσέφερε το ξενοδοχείο.
Δύο ακόμα τυχερές, και συγκεκριμένα οι κυρίες Μαρία Σταθοπούλου και Ελένη Θανοπούλου, κέρδισαν δύο επιπλέον δώρα, ένα αεροπορικό εισιτήριο εξωτερικού με επιστροφή και άλλο ένα εσωτερικού αντιστοίχως, μία ευγενική προσφορά και τα δύο του μέλους μας Χριστίνας Μπεζαντάκου και της KEFI S.A.
Τα μέλη της WISTA Hellas προσδοκούν σε μία ακόμα πιο δραστήρια και δημιουργική επικείμενη χρονιά!

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.