Δείτε σε βίντεο τη ναυπήγηση ενός εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου που ήδη πλέει στα...

Δείτε σε βίντεο τη ναυπήγηση ενός εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου που ήδη πλέει στα νερά του Δούναβη και του Ρήνου

183
Δείτε σε βίντεο τη ναυπήγηση ενός εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου που ήδη πλέει στα νερά του Δούναβη και του Ρήνου

H «Emerald Waterways», μία εταιρεία που ειδικεύεται στις ποτάμιες κρουαζιέρες σε Ευρώπη και Ασία, πρόκειται να προσθέσει δύο ακόμα κρουαζιερόπλοια στον ευρωπαϊκό της στόλο μέχρι το 2017.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2016 το πλοίο της «Emerald Belle» θα ξεκινήσει τα ταξείδια του σε Ρήνο και Δούναβη. Από την άλλη το «Emerald Liberté» θα εκτελεί τα δρομολόγιά του στους ποταμούς της Γαλλίας Ροδανό και Σον, ενώ το «Emerald Radiance» θα βρίσκεται στον ποταμό Δούρο στην Πορτογαλία.

Τα πλοία «Emerald Belle» και «Emerald Liberté» θα μπορούν να φιλοξενούν 138 επιβάτες σε 70 σουίτες και πολυτελείς καμπίνες, ενώ το «Emerald Radiance» 112 επιβάτες σε 56 σουίτες και καμπίνες. Τα νέα πλοία της εταιρείας θα διαθέτουν χώρους εστίασης, κομμωτήρια, αίθουσες spa, γυμναστήρια, ακόμα και κινηματογράφο και πισίνα, ενώ θα υπάρχουν και ποδήλατα για όσους θέλουν να εξερευνούν τις πόλεις και τα λιμάνια στα όποία θα προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη ναυπήγηση και τους εσωτερικούς χώρους του ποταμόπλοιου «Emerald Sky», το οποίο ξεκίνησε τα δρομολόγιά του σε Ρήνο και Δούναβη το 2014.


Φωτό: www.emeraldwaterways.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.