Εγκαινιάζεται σύντομα η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον πλανήτη: Ντουμπάι- Παναμάς σε...

Εγκαινιάζεται σύντομα η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον πλανήτη: Ντουμπάι- Παναμάς σε 17 ώρες και 35 λεπτά

1450
Εγκαινιάζεται σύντομα η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον πλανήτη: Ντουμπάι- Παναμάς σε 17 ώρες και 35 λεπτά

Η πιο μακρινή πτήση -σε διαδρομή χωρίς σταθμό- πρόκειται να ενταχθεί σε λίγες εβδομάδες στο δίκτυο της Emirates. Σε 17 ώρες και 35 λεπτά ένα αεροπλάνο Boeing 777-200LR θα πραγματοποιεί καθημερινά την πτήση από το Ντουμπάι προς την Πόλη του Παναμά. Οι επιβάτες της Emirates θα είναι πλέον σε θέση να πετάξουν με ειδικές προνομιακές τιμές στη μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στη η γη σε ειδικές τιμές που μόλις ανακοίνωσε η εταιρεία . Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την απευθείας καθημερινή πτήση από το Ντουμπάι από την 1η Φεβρουαρίου 2016 .
Οι ναύλοι ξεκινούν από 1778 ευρώ στην οικονομική θέση και 5000 ευρώ για την Business Class.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως τις 23 Δεκεμβρίου 2015 και αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Φεβρουαρίου έως 23 Μαρτίου 2016 .
Ειδικοί ναύλοι σε άλλες 12 πόλεις στη Λατινική Αμερική ήδη ανακοινώθηκαν από την εταιρεία. Οι πόλεις είναι οι Μπογκοτά, Κανκούν, Καράκας, Γουατεμάλα, Αβάνα, Κίνγκστον, Λίμα, Μεντεγίν, Πόλη του Μεξικού, Κίτο, Σαν Χοσέ και Σάντο Ντομίνγκο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.