Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της ΑΕΝ Οινουσσών

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της ΑΕΝ Οινουσσών

516
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της ΑΕΝ Οινουσσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Αναδρομή στο ναυτικό παρελθόν», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «Χανδρής» στην Χίο, με πρωτοβουλία του συλλόγου σπουδαστών A.E.Ν. Οινουσσών.
 
Την εκδηλώση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας της Χίου, εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος καθώς και οι Δήμαρχοι Χίου και Οινουσσών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι σπουδαστές της Α.Ε.Ν. Οινουσσών απένειμαν βραβεία στους καθηγητές τους καθώς και σε όσους έχουν υποστηρίξει την Ακαδημία με το έργο και τη δράση τους.
 
Πρόκειται για μια κίνηση με στόχο την αναγνώριση της πολυποίκιλης προσφοράς των συντελεστών της Ακαδημίας χωρίς τους οποίους η Α.Ε.Ν. Οινουσσών δεν θα μπορούσε να επιτελέσει το εκπαιδευτικό της έργο.
 
Την εκδήλωση στήριξαν με την βοήθειά τους ο ΣΦΟ – Σύλλογος Φίλων Οινουσσών καθώς και το γραφείο γενικού τουρισμού “Sunrise Tours”.
 
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.