Το Institute of Chartered Shipbrokers βραβεύτηκε από την BIMCO

Το Institute of Chartered Shipbrokers βραβεύτηκε από την BIMCO

76
Το Institute of Chartered Shipbrokers βραβεύτηκε από την BIMCO

To Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) παρέλαβε το βραβείο “BIMCO Education & Training Awards” σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στο Αμβούργο στις 18 Νοεμβρίου, ως αναγνώριση από τη ναυτιλιακή βιομηχανία της συνεισφοράς του σε ζητήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Τα βραβεία της BIMCO στοχεύουν να αναδείξουν την αριστεία στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή “Η επιλογή του Institute of Chartered Shipbrokers βασίστηκε στο γεγονός ότι εκπληρώνει ένα μοναδικό ρόλο, να παρέχει επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό και σταθερό επίπεδο αποφοίτων. Το βραβείο αποτέλεσε χορηγία της SPECTEC.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ICS, αναφέρει ότι το βραβείο αποτελεί επαναβεβαίωση της αντίληψης του, ότι η εκπαίδευση αποτελεί το κλειδί για το μέλλον της ναυτιλίας. To ICS θεωρεί ως μεγαλύτερη ανταμοιβή τη βοήθεια προς τους επαγγελματίες του χώρου της ναυτιλίας προκειμένου να επεκτείνουν τους στόχους τους και να αυξάνουν τις προοπτικές της καριέρας τους, δημιουργώντας ταυτόχρονα οφέλη για τις εταιρείες τους και τη βιομηχανία γενικότερα.
Φωτο: Institute Director Julie Lithgow accepted the BIMCO award in Hamburg

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.