H Royal Caribbean κατασκευάζει το τέταρτο πλοίο της

H Royal Caribbean κατασκευάζει το τέταρτο πλοίο της

129
H Royal Caribbean κατασκευάζει το τέταρτο πλοίο της

Η εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean International έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες που παρουσιάζουν την πρόοδο των εργασιών κατασκευής για το τέταρτο πλοίο της που ανήκει στην κατηγορία «Oasis».
Το πλοίο, το οποίο κατασκευάζεται στο ναυπηγείο STX στην Γαλλία, αναμένεται να ξεκινήσει τα ταξίδια του στα μέσα του 2018.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται λήφθηκαν το Νοέμβριο του 2015 στο ναυπηγείο STX, στην πόλη St. Nazairre, στην βορειοδυτική Γαλλία.
Να σημειωθεί ότι τα πλοία κατηγορίας «Oasis» εισήγαγαν εξαιρετικές «πρωτιές» στην θάλασσα, όπως το Zip Line (μήκους 25 μέτρων), που δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες να διασχίσουν εναερίως το πλοίο, ένα χειροποίητο καρουσέλ, το Rising Tide με το bar που ανεβοκατεβαίνει, το AquaTheater με το πρόγραμμα καταδύσεων από ψηλά, και το Central Park με περισσότερα από 12.000 δέντρα και φυτά.
car1
Η κατηγορία Oasis προσφέρει, επίσης, ανέσεις που μπορεί να βρεθούν μόνο στη Royal Caribbean, όπως δίδυμους προσομοιωτές σέρφινγκ (Flow Rider), τζακούζι, παγοδρόμιο, το υδάτινο πάρκο H2O Zone για παιδιά, και το Royal Promenade, μια εσωτερική λεωφόρο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ πολλών άλλων από σαλόνια, εστιατόρια και μπουτίκ.
Λεπτομέρειες για το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας «Οasis» θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

Φωτογραφίες: copyright Royal Caribbean International

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.