Η ναυτιλιακή κοινότητα έδωσε το παρόν στο 1ο BLUE TEE, The Maritime...

Η ναυτιλιακή κοινότητα έδωσε το παρόν στο 1ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event

462
Η ναυτιλιακή κοινότητα έδωσε το παρόν στο 1ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event
Η 1η νικητήρια ομάδα με τον κ. Θεόφιλο Ξενακούδη (platinum sponsor)

Δεκάδες ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το γκολφ διεκδικώντας τα βραβεία του εναρκτήριου “Blue Tee, The Maritime Golf Event” που διοργανώθηκε από την εταιρεία IASION στο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015.
Η ηλιοφάνεια και ιδανική για την εποχή θερμοκρασία συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα Shotgun 18 οπών στον οποίο συμμετείχαν 17 ομάδες και διανθίστηκε με ατομικούς διαγωνισμούς Longest Drive και Closest to the Pin. Το αγωνιστικό μέρος ακολούθησε η τελετή απονομής βραβείων στους διακριθέντες ενώ οι 100 και πλέον επίσημοι προσκεκλημένοι – επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλιακής και εφοπλιστικής κοινότητας – απόλαυσαν το γεύμα που παρατέθηκε στην επάνω αίθουσα εκδηλώσεων του Γκολφ Γλυφάδας. Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ, Στέλιος Κουρουπάκης.
«Η ιδέα πίσω από τη σημερινή ημέρα ήταν να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας αλλά και να καταδείξει την δυναμική της Αθήνας και ειδικότερα της Γλυφάδας ως προορισμού Business and Leisure με αιχμή το γκολφ. Αντλώντας δύναμη από την επιτυχία της σημερινής πρώτης εκδήλωσης ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο Blue Tee που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά και ιδιαίτερα τη νέα διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης γκολφ που καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IASION, Παναγιώτης Καμπούρογλου.
Ακολουθούν αναλυτικά οι νικητές σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο:
1ο Ομαδικό Βραβείο: Alexander English, Richard Marns, Peter Ritz, David Kim
2ο Ομαδικό Βραβείο: Alekos Pappas, Sofia Gerardi, Stefanos Vafeiadis, Michalis Sigalas
3ο Ομαδικό Βραβείο: Nikolaos Moysidis, Georgios Moysidis, Pantelis Tsougias, Nikolaos Kosmatos
Longest Drive: David Emmanuel
Closest to the Pin: David Smeulders
Best Donation: Harris Papadopoulos
Χορηγοί του 1ου Blue Tee, The Maritime Golf Event είναι οι Marshall Islands Registry (Πλατινένιος Χορηγός), Bureau Veritas (Χρυσός Χορηγός) και Ross Shipbrokers Co. Ltd (Ασημένιος Χορηγός). Χορηγός Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Naftika Chronika και Golf & Leisure.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.