Η Attica Group βραβεύτηκε ως “True Leader” στο πλαίσιο του ομώνυμου...

Η Attica Group βραβεύτηκε ως “True Leader” στο πλαίσιο του ομώνυμου θεσμού της ICAP

71
Η Attica Group βραβεύτηκε  ως “True Leader” στο πλαίσιο του ομώνυμου θεσμού της ICAP

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, διακρίθηκε ως «True Leader», Όμιλος–Ηγέτης, στο πλαίσιο του ομώνυμου θεσμού της ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.
Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη υρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA–European Securities and Markets Authority), από το 2011 αναδεικνύει τις εταιρείες και τους ομίλους–ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, ήτοι κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Score) και κορυφαία θέση στον κλάδο.
Ειδικότερα, η διάκριση της Attica Group ως “True Leader” σημαίνει ότι για το 2014 o Όμιλος Attica:
• Συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA) και συγκεκριμένα βρίσκεται στην 38η θέση με €42 εκατ. EBITDA.
• Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και κατατάσσεται στην 78η θέση των Leading Employers με 900 άτομα προσωπικό.
• Αποτελεί κορυφαία εταιρεία του κλάδου.
Η διάκριση επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Attica Group στον κλάδο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας αλλά και στο ελληνικό επιχειρείν γενικότερα, κατατάσσοντας τον Όμιλο Attica ανάμεσα στους κορυφαίους εταιρικούς Ομίλους της χώρας.
Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου Attica κ. Σπύρος Πασχάλης, ο οποίος μετά τη βράβευση δήλωσε:
«Η σημαντική αυτή διάκριση αναγνωρίζει την προσπάθεια του Ομίλου μας να περάσει κατά το δυνατόν αλώβητος από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε, διατηρώντας την ηγετική του θέση στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, τις αξίες του και την ποιότητα για την οποία έγινε γνωστός. Ευχαριστούμε την ICAP Group για την αναγνώριση αυτή».
at

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.