Θαλαμηγοί για περιπετειώδεις δισεκατομμυριούχους

Θαλαμηγοί για περιπετειώδεις δισεκατομμυριούχους

241
Θαλαμηγοί για περιπετειώδεις δισεκατομμυριούχους

Μια βόλτα με μία θαλαμηγό στην Καραϊβική ή στη Μεσόγειο μπορεί να είναι μία αναζωογονητική εμπειρία, όμως για ορισμένους περιπετειώδεις δισεκατομμυριούχους αυτό δεν είναι αρκετό. Αυτή λοιπόν την ιδιαίτερη ανάγκη έρχεται να καλύψει ο ναυπηγικός όμιλος DAMEN.
Ειδικότερα, η νέα σειρά πλοίων με ονομασία SeaXplorer, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Monaco Yacht Show, υπόσχεται εξωτικές εμπειρίες σε απαιτητικά θαλάσσια περιβάλλοντα συνδυασμένες με την τελευταία λέξη της ασφάλειας στην θάλασσα.
Το μήκος των θαλαμηγών θα ξεκινά από τα 65 και θα φτάνει τα 100 μέτρα, ενώ θα διαθέτουν ελικοδρόμιο, ειδικό χώρο για καταδύσεις,πανοραμική άποψη του ορίζοντα, θα αναπτύσσουν μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων.
Ο κατασκευαστής αξιοποιεί την τεχνολογία SEA AXE για το σχεδιασμό της πλώρης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πλοία που επιλέγουν απαιτητικά ταξίδια.
Αν και απαιτήθηκαν χιλιάδες ώρες για το σχεδιασμό των παραπάνω πλοίων, το αποτέλεσμα είναι περισσότερο από εντυπωσιακό, όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.