Διαγωνισμοί κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

Διαγωνισμοί κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

188
Διαγωνισμοί κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

Από τη διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώθηκε ότι κατ’ εφαρμογή του άρθρου 28 του ν. 4305/2014 διενεργήθηκε και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος γνησιότητας των δικαιολογητικών των υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2014 από την αρμόδια επιτροπή.
Κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού οι επιτυχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του οικείου διαγωνισμού, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον από 26-11-2014 Πίνακα Εισαγομένων, πρόκειται να καταταγούν στη σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. ως νέα εκπαιδευτική σειρά 2015-2016 κατά το 2ο δεκαήμερο μηνός Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Επίσης, ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος γνησιότητας των δικαιολογητικών των υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2014 από την αρμόδια επιτροπή.
Μετά την ολοκλήρωσή του θα αναρτηθεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr) και στο κτίριο του αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σχετικά με το χρόνο κατάταξης των επιτυχόντων υποψηφίων του οικείου διαγωνισμού
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ορέστης Παναγιώτου

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.