Συνεργατικά δίκτυα ανοιχτής καινοτομίας

Συνεργατικά δίκτυα ανοιχτής καινοτομίας

65
Συνεργατικά δίκτυα ανοιχτής καινοτομίας

Την πλούσια θεματολογία, την εύκολη χρήση και τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eLearning, παρουσίασε η SQLearn στην πρόσφατη συνάντηση προόδου του επιδοτούμενου έργου «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας» COINs, το οποίο υλοποιείται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ).

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο έργο θα είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν και να εκπαιδευτούν σε σειρά ζητημάτων που θα ενισχύσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του δήμου Αθηναίων, ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας και τον ανταγωνισμό τους.

Ο CEO της εταιρείας, Σπύρος Γκούμας ανέπτυξε διεξοδικά την την παραμετροποίηση και την εισαγωγή εκπαιδευτικού περιεχομένου στην πλατφόρμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη χρήση και κατανόησή της. Η πλατφόρμα θα είναι άμεσα διαθέσιμη στις επιχειρήσεις-μέλη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, η SQLearn θα συνεργαστεί με την εταιρεία Stratis, για τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του COINs.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του COINs στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, η παρουσίαση της ομάδας έργου καθώς και οι ερωταπαντήσεις των ενδιαφερομένων για την καλύτερη κατανόηση και υλοποίηση του προγράμματος. Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ήταν αυτός που άνοιξε την εκδήλωση σημειώνοντας ότι το COINs φιλοδοξεί να αναπτύξει νέες προοπτικές στις επιχειρήσεις, μέσω των συνεργατικών δικτύων.

Η SQLearn είναι η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται σε τεχνολογικές λύσεις eLearning, για λογαριασμό μεγάλω εταιρειών και οργανισμών.

eea_print_2

eea_print_3

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.