Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος

45
Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Στις 21 Ιουνίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ανοίγει τις πύλες του στο κοινό με μια μεγάλη συναυλία που ετοίμασε ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι συνεργάτες του, ειδικά για εκείνη την Κυριακή και για αυτόν τον καινούργιο, κατάφυτο και δροσερό χώρο, το πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, θα έχει δίπλα του, τρεις κορυφαίους δεξιοτέχνες από τη νεότερη μουσική μας σκηνή: τoν ενορχηστρωτή Ορέστη Πλακίδη (keyboards- programming), τoν Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο) και τον Βαγγέλη Καρύπη (κρουστά).

Συμμετέχουν:

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη.

Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Κανδρεβιώτη.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Underground Youth Orchestra, μια ορχήστρα νέων σπουδαστών μουσικής, ηλικίας 10 έως 22 ετών, με διευθυντή το δημιουργό της, Κώστα Ηλιάδη.

Με τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου θα ξεκινήσει τετραήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με τίτλο «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» που θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή, 21 Ιουνίου, έως και την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, έχοντας ως στόχο την γνωριμία του κοινού με τον χώρο του πάρκου, αλλά και με το ΚΠΙΣΝ.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Η είσοδος στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος για τη συναυλία είναι δωρεάν.

Καθώς το πάρκο βρίσκεται εντός εργοταξίου, για την ασφάλεια των επισκεπτών, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ.

Οι πόρτες του πάρκου Σταύρου Νιάρχου θα ανοίξουν στις 18:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Διατίθεται δωρεάν parking στον χώρο του Tae Kwon Do, για τη διευκόλυνση του κοινού.

Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν ανά διαστήματα από τον σταθμό μετρό Συγγρού-Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης.

Η είσοδος του εργοταξίου για όλες τις εκδηλώσεις βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου & Δημοσθένους (Καλλιθέα).

Καθώς ο χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας. Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» μπορείτε να επισκεφτείτε το http://www.snfcc.org/ countdown/.

 

 

 

H Νύχτα Μέρα στο Πάρκο ΣΝ_Αφίσα 1

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.