Μια σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Μια σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

341
Μια σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Στο πλαίσιο των βραβείων του αναγνωρισμένου διεθνούς web portal «Air Transport News», το αεροδρόμιο της Αθήνας βραβεύτηκε ως «Αεροδρόμιο της χρονιάς» (κατηγορία 10-30 εκ. επιβάτες), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στις 21 Μαρτίου.
Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.
Με αφορμή την τιμητική αυτή βράβευση, ο CEO του αεροδρομίου, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε:
«Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η νέα κορυφαία διάκριση του αεροδρομίου μας στο πλαίσιο των βραβείων του Air Transport News. Το 2014 υπήρξε μια χρονιά θεαματικής ανάπτυξης για την κίνηση του αεροδρομίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον. Επιχειρώντας μέσα στη γενικότερη μακροοικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις, να προστατέψει το επιχειρηματικό μοντέλο του και να συνεχίσει να δημιουργεί αξία σε όλα τα επίπεδα. Κλειδί σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ότι υπήρξε η στοχευμένη πολιτική κινήτρων μας για την ενίσχυση της αεροπορικής κίνησης, καθώς και οι δράσεις που αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για την τόνωση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.
Παράλληλα, η δεδομένη ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες, είναι το βασικό στοιχείο που βοήθησε τον οργανισμό μας να ξεπεράσει με ασφάλεια και με έμπρακτα αποτελέσματα την περίοδο της κρίσης. Η συγκεκριμένη διάκριση του Air Transport News είναι λοιπόν μια ακόμα σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του ΔΑΑ και ευρύτερα της αεροδρομιακής κοινότητάς μας».

Στη φωτο η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, με το βραβείο του αεροδρομίου της Αθήνας

c08a4186

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.