Η Ασία στο επίκεντρο του νηολογίου των Marshall Islands

Η Ασία στο επίκεντρο του νηολογίου των Marshall Islands

21
Η Ασία στο επίκεντρο του νηολογίου των Marshall Islands

Το International Registries, Inc. συνεχίζει να επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του στον στόλο που είναι εγγεγραμμένος στο νηολόγιο των Marshall Islands μέσω της Ασίας. Με έντεκα γραφεία στην Άπω Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων αυτών στη Μανίλα, στο Νταλιάν, στο Χονγκ Κονγκ, στο Μπουσάν, στο Τσινγκτάο, στη Σεούλ, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊπέι, στο Τόκιο και στο Ιμαμπάρι, και με την υποστήριξη του Βανκούβερ και του Λονγκ Μπιτς, το IRI παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική και διοικητική υποστήριξη στον στόλο νηολογημένο στα Marshall Islands.

Από το 2007 το γραφείο του Τόκιο παρέχει τεχνικές και λειτουργικές υπηρεσίες, όπως επίσης και υπηρεσίες ασφάλειας, σε πλοιοκτήτες και διαχειριστές στην Ιαπωνία. Έως τις 30 Σεπτεμβρίου φέτος, ο στόλος με σημαία Marshall Islands ήταν στα 193,8 εκατ. gross tons, με το 7,4% του τονάζ αυτού να ανήκει ή να βρίσκεται υπό τη διαχείριση Ιαπώνων.

«Η μακροχρόνια παρουσία μας στην Ιαπωνία υποστηρίζει μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές ναυτιλιακές βιομηχανίες στον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του IRI, Bill Gallagher. Και πρόσθεσε: «Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που έχουν χτιστεί σε βάθος δεκαετιών και βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στον σεβασμό».

«Το νηολόγιο των Marshall Islands ήταν το πρώτο που άρχισε να παρέχει τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες στην Ιαπωνία και γρήγορα επεκτάθηκε το 2011, με ένα δεύτερο γραφείο στο Ιμαμπάρι», σημειώνει ο Masaharu Okamoto, επικεφαλής του γραφείου του νηολογίου των Marshall Islands στο Τόκιο από το 2007.

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του IRI στην Άπω Ανατολή προσφέρουν τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη λειτουργίας στόλου, υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και υποστήριξης πελατών. Η πρόσφατη ανακαίνιση στο γραφείο της Μανίλα και τα νεοσύστατα γραφεία στο Τσινγκτάο και στο Βανκούβερ αποδεικνύουν τη δέσμευση του νηολογίου στην ευρύτερη περιοχή. Το Χονγκ Κονγκ, με 28 εργαζομένους, είναι το μεγαλύτερο γραφείο στην Ασία, ακολουθούμενο από τη Μανίλα και τη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.