Επέκταση της MSC στους αιθέρες

Επέκταση της MSC στους αιθέρες

225
Επέκταση της MSC στους αιθέρες

Την επέκτασή του στις αερομεταφορές ανακοίνωσε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ο κολοσσός των τακτικών γραμμών MSC, ο οποίος προσβλέπει στην παροχή μιας επιπλέον λύσης προς αντιμετώπιση της αυξημένης μεταφορικής ζήτησης. Η MSC Air Cargo θα εκκινήσει τη λειτουργία της από τις αρχές του 2023 και αναμένεται να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αλλά και να διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η MSC Air Cargo βρίσκεται υπό ανάπτυξη για αρκετούς μήνες και θα είναι εμπορικά διαθέσιμη από το 2023, μετά και την παράδοση των πρώτων τεσσάρων Boeing 777-200F αεροσκαφών που θα φέρουν το σήμα της εταιρείας.

Στο εν λόγω εγχείρημα, σημαντικός είναι ο ρόλος του κ. Jannie Davel, επικεφαλής της MSC Air Cargo, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρείες όπως η Delta Cargo, η Emirates SkyCargo και η DHL.

O CEO της MSC, Soren Toft, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάπτυξη της MSC Air Cargo και την άφιξη του Jannie Davel, προκειμένου να ηγηθεί της νέας πρωτοβουλίας. […] Αποτελεί το πρώτο μας βήμα στην εν λόγω αγορά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να διερευνούμε διαφορετικούς τρόπους να αναπτυχθούμε στις αερομεταφορές, συμπληρώνοντας τις κύριες δραστηριότητές μας στην αγορά containerships».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.